Praktisk info

Når det fjerde romsdalrando går av stabelen er det noen ting som kan være kjekk og vite før du starter.

Selve starten går ved Skytterbanen i Isfjorden: Kart. Isfjorden ligger i Møre og Romsdal, ca 7km fra Åndalsnes. Og ca 53 km unna Molde. Til Åndalsnes går det Tog, og til Molde er det mulig og komme seg med fly. Om du trenger transport fra en av disse stedene kontakt oss gjerne på kontakt siden. Fra rv.64/176 er det skiltet til isfjorden. Og fra isfjorden er det skiltet til Start og mål området.

På start er det en enkel ute-do, matservering og parkering for deltagerne. Skifte og dusj mulighter finnes ved Isfjordhallen etter målgang.

Starten går 09:30-10:00 for klassen Tour uten tid, Speed med tid 11:00 og Race klassene starter 12:00. Det er lurt og møte minst en time før start for å unngå kø ved utdeling av startnummer som skjer ved start.

Brifing vil finne sted 20:00 på Tindesenteret kart. For de som ikke har anledning til å komme på brifing anbefalles det og lese rennreglementet for NSF randonee reglement (side 64-68)

Premieutdeling og afterski på Hotell Aak fra 16:00

Krav til utstyr (hentet fra NSF randonee)

Følgende utstyr skal være med i Romsdal rando:
–       Ryggsekk
–       Sender/Mottaker (457 kHz)
–       Spade med skaft, blad minst 20x20cm, originalt og umodifisert
–       Søkestang, minst 240 cm, minst 10mm i diameter
–       Godkjent hjelm.
–       1 par feller. Feller fra ville dyr er ikke tillatt.
–       2 lag benklær og 3 lag på overkroppen derav ett lag vindtett i passende størrelse.

Klærne kan være på kroppen eller i sekken.
–       Hansker og lue
–       Skibriller
–       Redningsfoil/vindsekk
–       Fløyte (i aktivklassen)

Ved spesielle vær eller føreforhold kan det bli krav til følgende forsterkningsplagg: Votter, ekstra lag med klær, stegjern (minst 10 tagger, umodifisert som skal bæres i ryggsekk med tagger mot tagger), og umodifisert klatresele godkjent av UIAA. Dette blir det opplyst om seinest ved brifingmøte fredag kveld.       

Regler for skiutstyr:

Ski skal ha stålkant på minst 90 % av skienes lengde. Bredden på skiene skal være minst 80-60-70mm. Minimumslengde 160 cm for herrer og 150 cm for damer.

Støvler skal være telemark eller randonee med Vibramsåle eller lignende. Sålen skal dekke minst 75% av skoens underdel. Sålen skal ha mønster bestående av minst 8 dobber på hælen og 15 på framdelen med et minimumsareal på 1kvadratcentimeter og en mønsterdybde på 4 mm. Skoen skal være tilpasset for påmontering av stegjern, ha minst 2 spenner og gå over ankelhøyde.

Staver, alpin eller langrenn skal ha en maksimal diameter på 25mm. Det er ikke tillatt med metalltrinser.

Vi ønsker alle velkommen til premieutdeling og afterski på Hotel Aak fra 16:00

Om du har flere spørsmål kontakt oss gjerne

Close Menu
Translate »